Lähi-Idän grillimenu

Kevät kutsuu aloittamaan grillauskautta.  Mikä sen houkuttelevampaa kuin järjestää kevään ensimmäiset grillijuhlat! Odotus palkitaan. Savu nousee grillistä, puut hiiltyvät hiljalleen ja ritilälle voi laskea grillattavat herkut. Jospa kokeillaan tällä kertaa jotain muuta kuin perinteisiä makkaroita. Valitaan menuksi grillattavia itäisen Välimeren tyyliin. Lähi-Idässä grillataan yleensä kebabeja tai lihavartaita vihannesten kera. Tärkeitä lisukkeita ovat erilaiset tahnat ja salaatit. Tahnat voi valmistaa jo ennen piknikille menoa. Piknikissä tärkeintä kuitenkin on kiireetön yhdessäolo hyvässä seurassa.

Tässä grillimenu, josta tulee pian postauksia:

Kebabit

Grillatut punaiset ja vihreät minipaprikat

Grillatut zatarpitat

Kirsikkatomaatit hummuspedillä

Turkkilainen salaatti –  Salat Turki

Munakoisotahna  – Mutabbal